MEG-varauskalenteri

Varataksesi MEG-laboratoriosta mittausajan tarvitset tutkimusluvan. Otathan yhteyttä sähköpostitse cibr-info@jyu.fi tai puhelimitse ma - to  040 805 3531 (Marja Saarinen) tai 040 805 3533 ma -  pe (Tiina Parviainen).

Aivotutkimuskeskus antaa käyttöoikeuden "Meg Lab" Google-kalenteriin tutkimusluvan saatuasi. Jokainen tutkimusluvan saanut projekti voi varata 20 tuntia mittausaikaa/kalenterikuukausi. Tämän lisäksi kaikki viikon sisällä olevat vapaat mittausajat ovat vapaasti varattavissa. Jokaiselle varatulle ajalle (pl. pilotit) tulee olla koehenkilö sovittuna, eli aikoja varataan todellisten, sovittujen mittausten mukaan. Mittausaikojen sopimista varten voi kuitenkin aikoja pitää kalenterissa varattuna 2 - 3 päivää.

Näin teet varauksen:

  • Mene kalenterin oikeaan alareunaan "Google-kalenteri" ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.
  • Tarkista, että teet varauksen Meg Lab -kalenteriin (eli valitse oikea kalenteri, jos sinulla on useita kalentereita käytössäsi).
  • Etsi vapaa mittausaika ja tee varaus (merkitse aika valmisteluineen eli laboratoriossa oleskeluaika kokonaisuudessaan), varmista kohta "Näytä, että olen Varattu"
  • Suositeltava aika varauksille on arkisin klo 9 - 17. Jos haluat varata ajan tämän ulkopuolella, ota yhteyttä aivotutkimuskeskukseen (cibr-support@jyu.fi) ja odota, että saat vahvistuksen aivotutkimuskeskuksesta ajallesi.Kirjaa varaukseen mittauksesta vastaavan nimi, puh.nro, sähköpostiosoitetutkimuksen nimen lyhenne sekä merkintä "pilotointi", jos olet testaamassa. Ota yhteyttä Viki-Veikko Elomaahan tai Marja Saariseen, jos varauksen tekeminen ei onnistu.